Anne-Elisabeth Hagen

Her kan svaret ligge

Den gigantiske etterforskningen av Anne-Elisabeth Hagens forsvinning har stadig ledet politiet tilbake til hennes og milliardærektemannen Tom Hagens bolig.

HAGENS HUS: Boligen til Anne-Elisabeth Hagen i Sloraveien er fortsatt det eneste stedet - så vidt offentligheten vet - der det er gjort funn av betydning i forsvinningsmysteriet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
HAGENS HUS: Boligen til Anne-Elisabeth Hagen i Sloraveien er fortsatt det eneste stedet - så vidt offentligheten vet - der det er gjort funn av betydning i forsvinningsmysteriet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LØRENSKOG / LILLESTRØM (Dagbladet): Med utsikt mot Langvannet ligger det mørkebrune og hvite huset i Sloraveien på Fjellhamar. Hva som skjedde i dette huset den 31. oktober i fjor, er fortsatt ukjent.

Politiet har fram til nå hatt som hovedhypotese at Anne-Elisabeth Hagen ble bortført fra hjemmet denne formiddagen.

Onsdag fortalte de på en pressekonferanse at de tror hun mest sannsynlig har blitt drept, og at gjerningspersonene har fingert en bortføring for å skjule drap. Samtidig utelukker de fortsatt ikke at hun ble bortført.

Frigjort bolig

Politiet vil ikke svare på hva de mener har skjedd i parets hjem i Sloraveien på dagtid 31. oktober 2018. Politiinspektør Tommy Brøske vil heller ikke gå inn på om de mener at Anne-Elisabeth Hagen kan ha blitt drept hjemme eller om det kan ha skjedd et annet sted på et annet tidspunkt.

- At boligen er interessant for politiet er det ingen tvil om. Jeg skal være svært forsiktig med å kommentere omstendighetene der, sier han på spørsmål fra Dagbladet.

- Det er helt sentralt å få oversikt over åstedet og hva som har skjedd der. Vi har fortsatt en ambisjon om at denne saken skal oppklares, og det er fortsatt arbeidsoppgaver som er viktige, sier Brøske.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer