Her kastes Carmen (85) ut fra sitt eget hjem etter over 50 år

Men La Liga-klubb kan komme kvinnen til unnsetning.

KASTET UT: Carmen Martinez Ayudo (85) gråt da hun ble kastet ut av sitt eget hjem. Foto: AP Photo/Andres Kudacki/NTB Scanpix
KASTET UT: Carmen Martinez Ayudo (85) gråt da hun ble kastet ut av sitt eget hjem. Foto: AP Photo/Andres Kudacki/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Carmen Martinez Ayudo fra Madrid hadde bodd i leiligheten sin i 50 år. På fredag kom spansk politi og kastet den 85 år gamle kvinnen ut fra hennes eget hjem, skriver spanske El Pais.

Ayudo lever på en pensjon på like over 5300 kroner i måneden, etter å ha jobbet hele livet som vaskedame.

Kausjonerte for sønnen Verken hun eller familien har blitt skånet for den økonomiske krisa som har rammet store deler av Europa. Den aldrende kvinnen var oppført som kausjonist på sønnen Luis Jimenez Martinez' huslån etter at han selv nylig mistet jobben.

Lånet hans var opprinnelig på 40 000 euro (337 000 kroner) og han var ute av stand til å betale ned lånet. De høye rentene har nå ført til at gjelda er på hele 650 000 kroner.

Ayudos leilighet gikk da ut på tvangssalg til utlåneren av sønnens lån, og politiet viste ingen nåde da kvinnen ble kastet ut fra leiligheten. Sønnen skal også ha unngått å fortelle sin mor om de store gjeldsproblemene.

Bildene av den gråtende eldre kvinnen som blir møtt av politiet som trapper opp på døra for å kaste henne ut, forteller mye om den økonomiske krisa som har truffet den arbeidende middelklassen i flere europeiske land. Ayudos tilfelle med at hun kausjonerte for sønnen, er heller ikke uvanlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer