Her kjemper den 7-årige jenta seg fri fra kidnapperen

- Hun gjorde alt riktig, skryter politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Lille Brittney Baxter (7) fra Bremen i sørstaten Georgia opplevde det skremmende å bli forsøkt bortført på det lokale supermarkedet. Men jenta klarte utrolig nok å kjempe seg fri fra kidnapperen - som la på sprang.

- Hun gjorde alt riktig, sier Bremens politimester Keith Pesnell.

Hele opptrinnet ble fanget opp av butikkens overvåkingskamera, og fiaskokidnapperen ble etter kort tid pågrepet av politiet, melder AP.

I lekeavdelingen Det var i går Brittney og moren besøkte det lokale Walmart-supermarkedet. Mens moren var få butikkhyller unna, spankulerte 7-åringen rundt i lekeavdelingen. Plutselig dukket en mann opp og grep henne.

Men kidnapperen hadde ikke regnet med at offeret gjorde motstand; Brittney mintes hva hun hadde lært hjemme og på skolen om hvordan man skal handle i en slik situasjon.

- Jeg husket at man skal sparke dem så hardt man kan, sier jenta til en lokal TV-stasjon.

Og det virket: Kidnapperen klarte ikke å holde på Brittney lenger, og de to løp i hver sin retning.

Dømt for drap På grunnlag av overvåkingsvideoer inni og utenfor supermarkedet sendte politiet straks ut en etterlysning etter kidnapperens bil, og pågrep ham noen kilometer unna etter kort tid.

Han viser seg å være en 25-åring som var løslatt på prøve etter en dom for uaktsomt drap. Nå får han flere nye siktelser mot seg, men nekter straffskyld.

- Jeg var ikke der, hevder han.

Politiet kan ikke få understreket nok hvor imponert de er av jenta.

- Hun er en helt, sier politimester Pesnell.