Her kjøper samfunnstoppene sex

Det norske nettstedet Hemmelig.com er en av landets største markedsplasser for sexkjøpere og prostituerte. Blant de 26 000 brukerkontoene fant Dagbladet politikere, kjente artister,styrtrike bedriftsledere, toppidrettsfolk og medieansatte.

SEX-TORGET: En svært stor del av aktiviteten på Hemmelig.com består av sexkjøpere som forhandler pris og tjenester med prostituerte.
SEX-TORGET: En svært stor del av aktiviteten på Hemmelig.com består av sexkjøpere som forhandler pris og tjenester med prostituerte. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Jeg tar 3000 for et treff på 1 time, er dette ok for deg», spør «Sexy4U» etter å ha fått en henvendelse fra en mann i 50-åra 13. april i år.

Den svært erfarne sexkjøperen opplyser ikke at han er en profilert lokalpolitiker, men er kresen på hva han får for pengene.

«Ja, hva gjør du så? Hva er din begrensning? Bruker du kondom? Tenner du på å torturere slaven din?», svarer politikeren til kvinnen klokka 23.04 .

Blant brukerne av nettstedet Hemmelig.com finnes det kjente navn innen toppidrett, musikkbransjen og næringslivet. Alt fra barnehageansatte, direktører, sikkerhetsvakter, flykapteiner, sykepleiere og brannmenn til forfattere, eiendomsmeglere, banksjefer, strafferettsadvokater og ansatte i mediebedrifter figurerer på listene. Noen har bare vært ute etter uforpliktende sex uten  betaling, men svært mange inngår åpenbare avtaler om prostitusjon.

«Har du møtested og hvordan er «betingelsene» du stiller. Er egentlig kun ute etter kjappe møter og da bare handjobs», skriver en mangemillionær i IT-bransjen til en kvienne som tar «1500 kroner for 30 min».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.