Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her kjører hun i feil retning på E6

Fra Kløfta til Skedsmokorset. Kjørte med døra åpen og beinet utenfor da politiet tok henne igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinne som kjørte i feil kjøreretning på E6 fra Kløfta, førte til en storm av telefoner til Romerikespolitiet mandag.

- Det var en dame som kjørte. Hun blinket ut til venstre mens hun kjørte i veiskulderen. Hun kjørte i feil retning helt fra Kløfta til Sharif Dekksenter, sier Andreas Knashaug (19) til Dagbladet.

Han satt i forsetet og filmet den skumle ferden, som gikk i 70-80 km/t i 100-sonen på E6.

- Det holdt på å smelle flere ganger, sier han.

Ifølge politiet kjørte kvinnen av på avkjøringeen til enten Skedsmokorset eller Berger. Da politiet tok igjen kvinnen på Holt Vestvollen, kjørte hun med åpen dør med beinet utenfor døra.

— Vi fikk melding fra en dame om at det kom en bil som kjørte fra Shell-stasjonen og ut i det nordgående feltet. Problemet var bare at hun kjørte sørover, opplyser operasjonsleder Bjørn Jahr i Romerike politidistrikt til rb.no.


Politiet tok med kvinnen til legen etter hendelsen.

— I mellomtida får vi prise oss lykkelige over at ferden gikk bra, for hun kjørte ganske langt i feil kjørebane, sier Jahr til avisa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling