Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her kjører tabbetyven inn i Apple-butikken

Punkterte under flukten og ble tatt da han kom tilbake for å fikse dekkene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 22-åring fra California står tiltalt for et heller mislykket forsøk på å stjele fra en av Apples butikker.

Videoen over viser hvordan en svart bil kjører rett inn i butikken og skaper store ødeleggelser før tre menn i hettegensere kommer ut av bilen. Men etter å ha rasket med seg elektronikk fra hyllene, oppdager de at bilen ikke kommer ut. En sikkerhetsbom sperrer nemlig veien.

Tyvene kommer seg imidlertid ut etter gjentatte forsøk, men da hadde alt allerede gått i vasken. To av dekkene var punkterte og tyvene måtte kvitte seg med bilen.

Ville fikse bilen For 22-åringen som nå står tiltalt slutter imidlertid ikke historien der. ABC News skriver at han ble arrestert da han dukket opp igjen - fortsatt med bilnøklene i lomma.

22-åringen ville tilsynelatende fikse dekkene på bilen, melder BBC.

Likevel nekter han nå all straffskyld. Han hevder at han ikke har vært med på noe tyveri og etterspurte klare bevis da han erklærte seg ikke skyldig.

Risikerer ni år bak lås og slå Ifølge amerikanske medier pågår fortsatt jakten på de øvrige tyvene. Det er ikke kjent hvor mye tyvene fikk med seg, men de skal ha gjort skader for flere hundre tusen dollar.

Den tiltalte 22-åringen har fått en kausjonssum på 600 000 dollar (3,2 millioner kroner).

Han har også vært på kant med loven tidligere og risikerer nå fengsel i ni år og åtte måneder, opplyser påtalemakta til ABC News.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media