Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her klikker det for Berlusconi

- Et horehus, sa Italias statsminister da han ringte TV-program midt under sending. Se video.

PRESSET: Stadig nye og pikante detaljer om Italias omstridte playboy, mediemagnat og statsminister kommer nå fram. Påtalemyndighetene i Milano hevder de har nok dokumentasjon til å kunne stille Silvio Berlusconi for retten, men han nekter å møte til avhør. Foto:
AFP PHOTO / Filippo MONTEFORTE
PRESSET: Stadig nye og pikante detaljer om Italias omstridte playboy, mediemagnat og statsminister kommer nå fram. Påtalemyndighetene i Milano hevder de har nok dokumentasjon til å kunne stille Silvio Berlusconi for retten, men han nekter å møte til avhør. Foto: AFP PHOTO / Filippo MONTEFORTE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): TV-innslaget hvor statsminister Silvio Berlusconi totalt mister besinnelsen er nå det store samtaletema i  Italia.

Tidligere denne uka ringte Berlusconi opp programverten midt i det direktesendte, politiske debattprogrammet.

Raskt utvikler det seg til et munnhuggeri om statsministerens tilknytning til flere sex-skandaler som i det siste er rullet opp i Italia.

Les også: - Hadde sex med Berlusconi, men fikk ikke betalt

Nylig fikk Berlusconi støtte av en kjent pornoskuespiller.

Sjokktelefon Berlusconi overrasket alle da han ringte inn til programmet L'Infedele, et politisk program hvor hans siste sex-skandaler ble diskutert.

Flere kvinner har stått fram og hevder de har deltatt på orgier i statsministerens bolig. Enkelte har også hevdet de hadde sex med Berlusconi.

Dette fikk det til å tippe for 74-åringen.

- En avskyelig sending, gjennomført i en forkastelig, sjofel og frastøtende måte, et bordell, fastslo Berlusconi overfor programleder Gad Lerner.

- Meld deg til avhør - Nå holder det med fornærmelser. Hvorfor møter du ikke heller påtalemyndighetene i stedet for å fornærme folk, sa Lerner.

Lerner refererte til en anmodning fra påtalemyndigheten om at Berlusconi melder seg til avhør - et krav som statsministeren en rekke ganger har avvist.

I en stadig mer opphetet ordeksling begynner Berlusconi å rope og anklager Lerner for «falske og forvrengte teorier, fjernt fra virkeligheten».

Utenfor Silvio-kontroll Programmet ble sendt av italienske LA7, en av de få nasjonale kanalene som mediamagnaten og politikeren ikke kontrollerer, enten direkte gjennom eierskap eller indirekte gjennom sitt parlamentariske flertall.

Berlusconi har også tidligere ringt opp debattprogrammer for å protestere mot det han hevder er partisk dekning av hans sentrum-høyre regjering.

Tiraden tidligere denne uka viser tydelig hvor presset og frustrert 74 åringen er over de stadig nye avsløringene rundt hans utsvevende sexliv.

Hevder å ha bevis Påtalemyndighetene i Milano har sendt parlamentet 389 sider med dokumenter som de hevder beviser at Berlusconi hadde sex med og støttet et «betydelig antall» prostituerte økonomisk.

Disse inkluderer den marokkanske go-go-danseren Karima El Mahroug. Hun skal bare ha vært 17 år da hun angelivelig deltok på fester hjemme hos statsministeren.

Berlusconi benekter enhver seksuell omgang med El Mahrough, men har innrømmet å gripe inn på hennes vegne i mai. Da ble hun anholdt av politiet i Milano, mistenkt for tyveri.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling