Her knuser politiet narko- nettverk på Oslos østkant

60 sivilkledde politifolk slo til på over 30 adresser i morges.

PÅGREPET: Denne mannen bosatt på Vestli er en av flere som ble pågrepet i Oslo i dag morges. Foto: Endre Vellene
PÅGREPET: Denne mannen bosatt på Vestli er en av flere som ble pågrepet i Oslo i dag morges. Foto: Endre Vellene Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sivilkledd politi slo i dag tidlig til mot en rekke adresser i Oslo, blant annet på Tøyen og Vestli. Aksjonen pågår fortsatt og rundt 60 politifolk deltar en storstilt pågripelsesaksjon i Oslo øst.

Pågripelsene av ca 15 personer er knyttet til arrestasjonene som ble gjort for to måneder siden, blant annet av flere personer i samme, norskpakistanske familie på Grønland som regnes som hovedmenn i et stort narkosalgsnettverk.

- Vi mener at vi nå har slått ut et helt miljø som har forsynt flere hundre personer daglig med cannabis, sier etterforskningsleder Jan Erik Bresil ved Grønland politistasjon, til Dagbladet.

Dagens aksjon dreier seg hovedsaklig om «løpeguttene» i nettverket - for å kunne ta knekken på hele kjeden fra leverandør til narkokjøper.

- Vi har gjort mange pågripelser i en koordinert aksjon i dag. Aksjonen er i hovedsak rettet mot faste selgere i narkotikanettverket og mot kjøpere som har drevet videresalg av mindre partier. Dette er basert både på informasjon vi hadde i forkant av forrige aksjon og nye opplysninger i den svært omfattende etterforskningen, sier Bresil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer