Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her koker det over for pappaen inne i butikken

Fikk nok av dårlig kundeservice.

HER «KLIKKER» FAREN: Linda Karlberg filmet sin far da han var på vei inn på Elgiganten. Han var tydelig misfornøyd med servicen. Nå er videoen sett av flere hundre tusen. Video: Facebook/Linda Karlberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Thomas Karlberg fra Göteborg er kunden de færreste butikker vil komme på kant med. En video av den 60 år gamle svensken som mister besinnelsen inne på Elgiganten, har de siste dagene gått viralt.

Karlberg leverte en skriver til reparasjon, men fikk den tilbake etter få dager med beskjed om at det ikke var noe feil. Da han kom hjem og oppdaget at den fortsatt ikke fungerte, bikket det over for 60-åringen. Sammen med datteren, Linda Karlberg, dro han tilbake til Elgiganten og uttrykte akkurat hva han følte.

  • Se video øverst i saken.

- Tror du jeg reiser hit og leverer en skriver uten at det er noe feil på den?, roper faren før han kaster skriveren rett i gulvet.

På vei ut av butikken stopper han foran en maskin hvor man kan gi tilbakemelding på kundeservice, og slår gjentatte ganger på knappen for "meget misfornøyd".

Enorm respons

Datteren passet på å få fange hele utbruddet på film. Raseriet mot kundeservice har trolig truffet er nerve, for responsen har vært enorm etter hun la ut videoen på Facebook.

Over 660 000 har fått med seg Karlbergs skriver-frustrasjon, og innlegget har blitt delt 4 000 ganger. Men ikke alle syns videoen er like morsom.

- Det har kommet en hel del hat, men det er jo ingenting personlig mot han som står i kassen fra pappa sin side, sier Linda til Expressen.

Det var ifølge familien en annen person enn det man ser i videoen som tok imot skriveren da den ble levert inn til service. Thomas betalte omlag 1500 svenske kroner for skriveren, og skulle etter planen bruke den på kontoret til sitt malerfirma. Nå vil han verken ha ny skriver eller noe med Elgiganten å gjøre.

- Jeg oppdaget at kopieringsmaskinen også kan printe, så jeg trengte egentlig aldri noen skriver, sier han til Expressen.

- Ubehagelig situasjon

Elgigantens presseansvarlig, Jessica Wallin, forteller til Gøteborgs-Posten at de arbeider internt med å håndtere situasjonen.

- Jeg kan bare uttale meg med bakgrunn i det jeg har sett på klippet, og synes at det er litt ubehagelig. Om jeg hadde vært han som stod bak disken, hadde jeg vært både ubekvem og redd i den situasjonen, sier Wallin til Göteborg-avisa.

Hun sier også at det er for tidlig for dem å si noe om hvorvidt Thomas Karlberg gjorde noe ulovlig, og at hun først vil snakke ordentlig med de ansatte som var til stede.

- Ettersom det er hans egen skriver han kaster i bakken, så kan vi ikke si så mye på det. Det at han kaster den i bakken på den måten, gjør det til en mer hatsk handling, sier hun.

Fotografen selv er overrasket over videoens popularitet.

- Jeg trodde aldri at videoen skulle få såpass mye oppmerksomhet. Publiserte den mest for morro skyld, sier Linda Karlberg til Dagbladet.

Men hun ser at den har en viss appell.

- Det er nok mange som kjenner seg igjen i videoen. Jeg visste ikke akkurat hva pappa skulle gjøre, men han var veldig irritert. Han er alltid veldig rolig, så det viser at det hadde gått veldig langt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!