Her kommer binna for å redde bjørneungen som leker i en garasje

Hva hadde du gjort hvis du hadde en binne og ungen hennes i garasjen?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hvis det er en ting man har lært om bjørner, er det at man skal holde seg unna binnene når de er i nærheten av ungene.

Men det er kanskje ikke så lett å gjøre når bjørneungen leker vilt inne i garasjen din, mens binna står utenfor og forsøker å komme seg inn.

Nettopp slik var situasjonen for amerikaneren som har filmet videoen over. Det elleville klippet er omtalt av medier som MSN og Daily Mail, og etter å ha blitt viet oppmerksomhet i dagens utgave av «Fox And Friends» er bjørneungen nå blitt en stjerne i amerikanske hjem.

Men det var ikke gitt at det skulle gå så bra. Som du kan se i videoen over virker bjørneungen skremt der den holder på inne i garasjen, særlig når familiens hund begynner å bjeffe vilt.

Samtidig er bjørnemora i full ferd med å få opp garasjedøra, mens huseieren klokt nok holder seg unna.

- Til alle som er bekymret for at hunden skremmer bjørneungen. Hunden er inne i huset. Jeg ville aldri ha sluppet den ut, ikke bare ville den ha skremt ungen enda mer, men mammabjørnen ville trolig ha drept den, skriver personen bak filmen.

- Jeg oppfordret ikke mammabjørnen til å ta seg inn i garasjen, det gjorde hun helt på egen hånd for å få tak i ungen. Jeg kunne ikke akkurat gå ut og åpne garasjedøra, da hadde jeg blitt middag, legger personen til.