<strong>SKAR OPP REKDALS DEKK:</strong>  Her ankommer bilen med personene som skar opp Kjetil Rekdals bildekk. De er fanget opp av overvåkningskameraene rundt 1.30 24. juni. Foto: Avinor/Politiet
SKAR OPP REKDALS DEKK: Her ankommer bilen med personene som skar opp Kjetil Rekdals bildekk. De er fanget opp av overvåkningskameraene rundt 1.30 24. juni. Foto: Avinor/Politiet Vis mer

Her kommer Rekdals dekkvandaler

Skar opp fotballtrenerens dekk. Nå håper politiet på tips.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Politiet er nå kommet et skritt i retning av å finne ut hvem som skar opp dekkene til Aalesund-trener Kjetil Rekdal.

Overvåkningskameraene på Vigra-flyplass har fanget opp bilen som vandalene kom i, melder smp.no

- Vi har bilder som viser at to personer ankommer i en sølvgrå bil rundt klokken 0130 natt til 24. juni. De kjører på vestsida av parkeringsplassen, en mann springer ut av bilen, rett til Rekdals bil, kutter opp dekkene og springer tilbake til den sølvgrå bilen, sier etterforskningsleder Terje Rishaug ved Ålesund politistasjon til avisa.

Det var 24. juni, da Rekdal landet på flyplassen etter å ha vært ekspertkommentator under fotball-VM, at han fant to av dekkene sine kuttet opp.

- Det er klart at jeg tar dette personlig. Det er tydeligvis noen som ikke liker meg her i Ålesund, sa treneren til TV2 etter hendelsen.

Registreringsnummeret er ikke synlig på videoen.  Politiet, som tror det var flere personer i bilen, håper nå på tips om hvem som kan stå bak.

Rekdal selv tror at det må være noen lokale folk som står bak.

- Jeg tror noen har sett seg ut min bil, og at dette er lokale folk, sier han til smp.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer