Her koser rottene seg på Burger Kings kjøkken

- Vi så åtte-ti stykker, forteller gjestene som sørget for dette videobeviset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): «Rottatouille? Ikke på menyen. Men det virker som rottene har flyttet inn på Burger King i Stockholm».

Det skriver den svenske avisen Expressen.se, som i dag publiserte denne mindre appetittvekkende videoen fra  fastfoodkjedens restaurant på Odenplan i den svenske hovedstaden.

- Rottene sprang rundt der de laget hamburgere. Vi så en åtte-ti stykker, forteller Roger til avisen.

Han og kameraten Kalle hadde vært ute og slukket tørsten på byen, da de bestemte seg for å stoppe på Burger King for litt nattmat.De eneste andre gjestene inne i restauranten, var imidlertid rotter. De så rotter oppe på kjøkkenbenken, ved frityrgrytene og løpende over kjøkkengulvet.

- Slik vil man ikke ha det når man spiser. Skal vi spise samme mat som kloakkrotter, spør Roger, som filmet rottene med mobilkameraet.

Ikke overrasketNyheten om rotteplagene kom imidlertid ikke som en overraskelse på Burger King. Der har de nemlig vært plaget av rotter helt siden i sommer.

- Etter at de begynte å grave i gaten utenfor, så ble det aktivitet, sier driftansvarlig Daniel Garpenbeck til Expressen.se.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer