SIAN-bil krasjet E6

Her krasjer de med SIAN

Ny video viser den dramatiske hendelsen på E6 lørdag formiddag.

DRAMATISK: Dramatiske bilder fra inni bilen som lørdag ettermiddag krasjet inn i SIAN-bilen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Hele bilen din blir ødelagt nå.

- Jaja, det går bra.

Dialogen er hentet fra innsida av bilen som lørdag ettermiddag kolliderte med bilen til SIAN-leder Lars Thorsen på E6 ved Mortensrud lørdag ettermiddag.

Til slutt veltet bilen til Thorsen og endte på taket. Fire personer ble kjørt legevakta og én person til Ullevål sykehus. Ingen er alvorlig skadd.

Kort tid etterpå ble bilen som kolliderte med Thorsen, stanset av politiet. Føreren, en kvinne i midten av 20-åra, ble pågrepet og er siktet for grov kroppsskade.

- Vi etterforsker hva som har skjedd. Vi foretar avhør, og går blant annet gjennom videomateriale, skriver Oslo politidistrikt i en pressemelding lørdag kveld.

Disse bildene viser da SIAN-bilen veltet. Klippet er filmet av Alternativ Media som hevder de "dekker gjennom livesendinger, videoer og artikler hva MSM ikke forteller deg." Vis mer

Bileieren: - Selvforsvar

Dagbladet har vært i kontakt med eieren av bilen. Hun var selv passasjer da hendelsen inntraff.

- Jeg har ikke noen kommentar til det som skjedde, utover at det som skjedde, var selvforsvar, sier kvinnen.

Bileieren hevder videre at det var SIAN som kjørte på dem først, før sjåføren kjørte på SIAN tilbake. Hun hevder også at hun har vitner som kan bekrefte dette.

Oslo-politiet skriver at de har all grunn til å tro at påkjørelsen skjedde med vilje.

Dagbladet har vært i kontakt med SIAN-medlem Marius Rasmussen. Han satt i passasjersetet på bilen som snurret rundt.

- Dette er i hvert fall ikke en trafikkulykke, hevder Rasmussen. Det samme skriver SIAN-leder Lars Thorsen i en tekstmelding.

Skjedde etter koranbrenning

Hva som er forløpet til hendelsen, er foreløpig ikke bekreftet, men videomateriale viser at hendelsen har skjedd like etter at organisasjonen til Thorsen brente en koran på Mortensrud.

BRENNER KORAN: Her brenner SIAN er koran på Mortensrud i Oslo. Klippet er filmet av Alternativ Media, som hevder de «dekker gjennom livesendinger, videoer og artikler hva MSM [mainstream media] ikke forteller deg». Vis mer

Politiet har bekreftet overfor Dagbladet at de har mottatt melding om koranbrenning flere steder i Oslo lørdag, inkludert en på Mortensrud like i forkant av hendelsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer