Her krasjer fly og helikopter i lufta

Fire personer er funnet omkommet. Alle ni involverte har omkommet.

KRASJET: Videoen FOX News har fått tilgang på viser krasjet mellom et turisthelikopter og et småfly. Ni omkom. Foto: AFP/FOXNews
KRASJET: Videoen FOX News har fått tilgang på viser krasjet mellom et turisthelikopter og et småfly. Ni omkom. Foto: AFP/FOXNews Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En fjerde person er funnet omkommet etter at et småfly og et turisthelikopter krasjet i sju-tida i går norsk tid over Hudson-elva mellom Manhattan og Hoboken i New Jersey.

New Yorks borgermester, Mike Bloomberg, møtte i går kveld pressen. Han kunne fortelle at det var totalt ni mennesker involvert i ulykken. Ett barn var blant disse. 

Fire funnetPolitiet fant i går det første vraket, og i dag skal de ha funnet deler av det andre, ifølge CNNS politikilder.

Så langt har bare fire personer blitt funnet omkommet. Blant de som er funnet omkommet, er det et barn. Alle de omkomne stammer fra flyet Piper PA-32 Saratoga, som ifølge CNN tok av fra New Jerseys Teterboro Airport.

Turisthelikopteret, som tilhørte selskapet Liberty Tours, fraktet fem italienere. De var sammen med piloten om bord, opplyste Bloomberg.

Turistene var sammen med en gruppe på 12 italienere som besøkte USA.

Søket forsetter i dag, men dykkere har problemer med søket under vann på grunn av svært dårlig sikt.

Alle ni er antatt drept.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer