Her krasjer verdens største passasjerfly inne på New York-flyplassen

Se den dramatiske videoen fra JFK.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Amerikanske luftfartsmyndigheter gransker en dramatisk hendelse på John F. Kennedy-flyplassen i New York i går lokal tid.

Et stort Air France Airbus 380-fly, omtalt som verdens største passasjerfly, krasjet inn i et mindre fly på rullebanen. Hendelsen ble fanget på video av en amatørfotograf, ifølge CNN, og du kan se hendelsen i videospilleren øverst i denne saken.

CNN-korrespondent Jim Bittermann var om bord i flyet. Han sier til sin arbeidsgiver at passasjerne i det store flyet bare merket en liten rystelse, omtrent som om flyet kjørte over en ujevnhet på rullebanen.

KJØRER INN I HVERANDRE: Air France Airbus 380 kjører inn et mindre regionalfly. Disse bildene er hentet fra amatørvideoen. Foto: REUTERS/Courtesy of Citywide News Network/Handout/Scanpix
KJØRER INN I HVERANDRE: Air France Airbus 380 kjører inn et mindre regionalfly. Disse bildene er hentet fra amatørvideoen. Foto: REUTERS/Courtesy of Citywide News Network/Handout/Scanpix Vis mer

Det var mer dramatisk for passasjerene i det lille Delta-flyet som ble truffet i halen. Videoen viser at flyet blir dyttet omtrent 45 grader rundt.

- Send en bil hit. De traff oss, var pilotens umiddelbare reaksjon, ifølge et opptak som er lagt ut på liveatc.

Ingen personer ble skadet i ulykken.

PÅ BAKKEN: Dette flyet krasjet inn i et mindre fly på JFK-flyplassen. Foto: REUTERS/Shannon Stapleton/Scanpix
PÅ BAKKEN: Dette flyet krasjet inn i et mindre fly på JFK-flyplassen. Foto: REUTERS/Shannon Stapleton/Scanpix Vis mer