ÅSTED FOR TRAGEDIE: På denne lekeplassen i Wills Memorial Park, sør for Washington, dyttet den 24 år gamle mora sitt døde barn på huska. Dødsårsaken er foreløpig et mysterium. Foto: Reuters/NTB Scanpix
ÅSTED FOR TRAGEDIE: På denne lekeplassen i Wills Memorial Park, sør for Washington, dyttet den 24 år gamle mora sitt døde barn på huska. Dødsårsaken er foreløpig et mysterium. Foto: Reuters/NTB ScanpixVis mer

Her lekte mora (24) med sitt døde barn på huska. Dødsårsaken er fortsatt et mysterium

- Vi jobber døgnet rundt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 24 år gammel kvinne ble fredag funnet på en lekeplass i La Plata sør for Washington i USA, der hun sto og dyttet på sitt tre år gamle barn i en huske.

Politiet rykket ut etter tips fra øyenvitner, som reagerte fordi kvinnen hadde stått og dyttet på husken usedvanlig lenge, kanskje helt siden dagen før.

Da politiet ankom lekeplassen i Wills Memorial Park, kunne de raskt fastslå at den tre år gamle gutten i husken hadde vært død en stund.

Ifølge en talskvinne for Charles County Sheriff's Office, Diane Richardson, hadde den lille gutten ingen tegn til ytre skader, og dødsårsaken er derfor ennå ikke fastslått.

Nyhetsbyrået AP skriver i dag at en obduksjon heller ikke har klart å avdekke hva treåringen døde av, og politiet har nå tatt en toksikologisk undersøkelse i jakten på dødsårsaken.

- Dette er høyeste prioritet for oss. En treåring er død, og vi vet ikke dødsårsaken. Det er ingen tegn til ytre sakder, men han er død og etterforskerne våre jobber døgnet rundt for å finne et svar på hvordan dette barnet døde, sier Richardson.

(NTB/Dagbladet)