Her lever milliardærsønnen mistenkt for Martine-drapet sitt luksusliv i skjul

Nå er Farouk Abdulhak, mistenkt for drapet på Martine Vik Magnussen, villig til å stille i retten i Jemen.

LEVER LUKSUSLIV I SKJUL: På dette hotellet lever milliardærsønnen som er mistenkt for drapet på Martine Vik Magnussen
sitt luksusliv. Foto: Khaled Abdullah/Reuters/NTB Scanpix
LEVER LUKSUSLIV I SKJUL: På dette hotellet lever milliardærsønnen som er mistenkt for drapet på Martine Vik Magnussen sitt luksusliv. Foto: Khaled Abdullah/Reuters/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANA (Dagbladet): Milliardærsønnen Farouk Abdulhak, som er mistenkt for å ha voldtatt og drept norske Martine Vik Magnussen, er nå villig til å stille for retten i Jemen, sier hans advokat Mohammed al-Bakwli til Dagbladet.

Abdulhak har levd et luksusliv i i Jemen siden han flyktet fra London etter drapet i 2008, beskyttet av faren, den mektige jemenittiskeforretningsmannen Saher Abdulhak.

- Driver forretninger Farouk Abdulhak har vært etterlyst siden mars 2008 for å ha voldtatt og drept Martine Vik Magnussen, som møtte Abdulhak da hun studerte ved Regent Business School i London.

Hver dag går den 31 år gamle mordmistenkte milliardærsønnen ned i garasjen på hotell Sheba midt i Jemens hovedstad Sana, setterseg inne i en av luksusbilene sine og kjører ut til et av sine ærender i hovedstaden.

- Farouk har, akkurat som andre medlemmer av Abdulhak-familien, fått kapital som han nå bruker til å drive sine forretninger i ulike bransjer, sier en venn av familien som Dagbladet treffer hjemme hos en av Jemens mest innflytelsesrike familier i Sana.- Han har levd et normalt liv i Jemen siden han kom tilbake for fire år siden, fortsetter han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer