Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her løfter de leoparden opp fra brønnen

Skal ha vært på leting etter mat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Landsbyboerne i området Kamal Nager i den indiske delstaten Asaam fikk seg litt av en overraskelde da de i morgentimene i dag skulle hente vann fra brønnen.

En fullvoksen leopard hadde ramlet i brønnen og plasket for sitt eget liv, mens hjelpeløse landsbybeboere ikke visste hvordan de skulle få den opp.

- Vi ringte politiet og fortalte dem at en leopard hadde havnet i brønnen. Politiet tilkalte skogvokterne, sa en av beboerne til TNT news.

Skogvoktere bedøvet det slitne dyret med en pistol før de deretter klarte å feste en løkke rundt nakken og dro den ut. Leoparden ble deretter plassert i en dyrepark.

Rovdyr som leoparder og tigere som forviller seg inn i landsbyer og kommer tettere på lokalbefolkningen i India har blitt veldig vanlig de siste åra.

Avskoging og mangel på mat er en av grunnene til at dyrene søker seg mot områder med mennesker, og skogvotkerne som reddet leoparden tror den var på leting etter mat da den havnet i brønnen.