Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her løper rådyret for livet fra løpsk hund

- Jeg greide ikke å stanse hunden, sier tilskuer Roar Lindgren.

 VILL JAKT:  Roar Lindgren fra Larvik så hunden jage råddyret i en halvtime. Så ble de borte. Hva som skjedde etterpå, om hunden fikk tak i rådyret eller ikke, er det ingen som vet. Foto: Roar Lindgren.
VILL JAKT: Roar Lindgren fra Larvik så hunden jage råddyret i en halvtime. Så ble de borte. Hva som skjedde etterpå, om hunden fikk tak i rådyret eller ikke, er det ingen som vet. Foto: Roar Lindgren. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Det var veldig brutalt å se på. Jeg prøvde å stanse hunden, men greide det ikke, sier Roar Lindgren fra Larvik.

Han var ute og gikk tur, da han plutselig fikk høre en hund som gjødde noe voldsomt. Så ble han vitne til hundens ville jakt på rådyret, i en halvtime.

- Jeg oppfattet det som om hunden var på jakt, og at instinktet hadde overtatt fullstendig, sier Lindgren.

Det er ikke båndtvang på hunder på denne tiden av året i Larvik, men eierne må likevel ha kontroll på hundene sine. Det hadde eieren helt tydelig ikke her, da hunden løp løpsk. Lindgren klarte heller ikke å stoppe den lynraske hunden.

- Jeg er ikke akkurat en veldig ung mann, sier Lindgren.

Det er uvisst hvordan jakten endte, og hvem som gikk ut seirende. For til slutt forsvant de to inn i skogen.

Saken ble først omtalt i Østlands-Posten.

 HVEM ER RASKEST?:  Roar Lindgren sier begge dyrene ble mer og mer slitne, men at jakten fortsatte i minst 30 minutter. Foto: Roar Lindgren
HVEM ER RASKEST?: Roar Lindgren sier begge dyrene ble mer og mer slitne, men at jakten fortsatte i minst 30 minutter. Foto: Roar Lindgren Vis mer
503 Service Unavailable