Her løslates den tidligere Bandidos-lederen

Tirsdag kveld gikk den tidligere Bandidos-lederen Lars Harnes ut fra Skien fengsel som en fri mann. Nå gleder han seg til å møte familie og å kjøre motorsykkel.

LØSLATT: Tirsdag ble den tidligere Bandidos-toppen, Lars Harnes, frikjent for drapsforsøk. Her løslates han fra Skien fengsel. Video: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag ble Lars Harnes og Metkel Betew for andre gang frifunnet for drapsforsøk på Imran Saber. Tirsdag kveld var Dagbladet til stede da Harnes ble løslatt fra Skien fengsel.

På videoen fra Skien kan man se at Lars Harnes går ut av fengselet iført jakke og topplue, og inn i en bil som står og venter på ham.

Harnes' forsvarer Øyvind Bratlien forteller til Dagbladet at han var der for å ta imot sin klient. Han sier at Harnes var glad for å endelig bli løslatt etter å ha sittet varetektsfengslet siden han ble pågrepet og varetektsfengslet i 2015.

- Det var stor glede, for å si det sånn. Nå er planen for Harnes å komme seg hjem, tilbringe tid med kona og å kjøre motorsykkel når snøen forsvinner.

- Det han har gledet seg mest til er å møte nærmeste familie, og det å kjøre motorsykkel - noe som er en veldig stor lidenskap for ham. Større enn folk er klar over, tror jeg, sier Bratlien til Dagbladet.

Overraskende

Bratlien forteller at domsavsigelsen kom overraskende tidlig.

- Vi visste ikke at dommen kom i dag. Vi trodde det skulle gå ytterligere 14 dager, så beskjeden om at han skulle løslates kom på veldig kort varsel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer