Her lurer jenta (2) døden - to ganger

Ble kastet ut av bil i kollisjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Søndag kveld fikk en russisk sjåfør problemer, da han forsøkte å kjøre forbi en annen bil på en vei i Moskva.

En dashcamvideo tatt opp fra den forbikjørte bilen, viser hvordan sjåføren mister fullstendig kontroll når bilen hans begynner å skli på det isglatte føret.

Bilen sklir i stor fart over i motsatt kjørefelt, der en trailer kommer kjørende.

Toåring havnet midt i veien Sjåføren jobbet desperat med å komme seg tilbake til riktig kjørefelt, men høy fart og speilglatte veier gjør at bilen snur seg rundt, før den krasjer inn i siden av traileren.

Så skjer det som naturlig nok får mange til å sette hjertet i halsen.

I krasjet smadres bakparten av bilen, og ut gjennom den knuste ruta kastes ei lita jente (2), som blir liggende midt i det motsatte kjørefeltet, der flere lastebiler kommer kjørende.

Til alt hell greier lastebilsjåføren å svinge unna, slik at toåringen på mirakuløst vis overlever hendelsen.

Dermed lurer toåringen døden to ganger - både i det brutale møtet med asfalten og lastebilen.

Ikke alvorlig skadet Videoen viser hvordan den lille jenta forsøker å krabbe mot bilen og foreldrene sine, som snart kjempet seg ut av bilen for å bringe datteren sin i sikkerhet.

Ifølge Daily Mail pådro toåringen seg småskrammer og -blåmerker og hjernerystelse som følge av ulykken, og ble brakt til CRH Lyskovo Hospital for behandling.

Hun skal ikke ha pådratt seg alvorlige skader.

Russisk politi har uttalt til den russiske rikskanalen at at jenta satt usikret bak i bilen da ulykken inntraff, ifølge The Telegraph.

I stedet for å være spent fast i et barnesete, skal toåringen nemlig ha vært plassert på et teppe på hattehyllen under bakruten.