Her maler de handikapp-merking rundt bilen - og tauer den vekk

Tydeligvis ikke trygt å parkere her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De lokale myndighetene i Tel Aviv ser ut til å ta kreative metoder i bruk for å fylle kommunekassa.

Det gikk ut over en kvinne som hadde parkert bilen sin, i en naiv tro på at parkeringsplassen ikke kom til å forandre seg mens hun sto der.

For som videoen øverst i denne saken viser, var det en helt vanlig plass kvinnen hadde valgt å parkere på. Mens hun var borte gikk imidlertid parkeringsvaktene til aksjon.

Taues vekk Videoen viser hvordan en vakt først kommer bort og ser på bilen, før han forsvinner og henter maling og malekost. En liten stund seinere er parkeringsplassen blitt en handikapp-plass, og der har kvinnen selvsagt ikke tillatelse til å stå.

Det hele ender med at bilen blir tauet vekk.

Ifølge den israelske avisa Haaretz (bak betalingsmur) var den uheldige kvinnen Hila Ben Baruch. Da hun tok kontakt med kommunen skal hun ha blitt anklaget for å lyve og fortalt at hun måtte betale en saftig bot for å få igjen bilen.

Heldigvis hadde hun videobevis å slå i bordet med. Da måtte kommunen trekke alle krav og levere tilbake bilen.

- Vanlig praksis - Dette var virkelig en alvorlig glipp, og dette er uakseptabelt for Tel Aviv-Jaffa kommune. Vi beklager for ubehaget og vil granske vår oppførsel for ettertiden, slik at slike ting ikke vil skje igjen, heter det i en uttalelse fra kommunen.

I en annen uttalelse til Times of Israel innrømmer imidlertid viseordfører Asaf Zamir at det er en vanlig praksis å forandre på parkeringsplasser som er opptatt.

Men bilen skal ikke taues vekk og det skal ikke få noen konsekvenser for føreren at plassen plutselig er blitt forandret, bedyrer han.