Her møter mishandlede Raju sin nye elefant-venninne

Se det første møtet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Historien om elefanten Raju har rørt en hel verden de siste dagene. Etter å ha blitt stjålet fra mora da han var liten, skal Raju ha blitt mishandlet og torturert av en rekke eiere i 50 år. Jobben var å tigge penger fra turister på besøk i India.

I helga fikk han friheten tilbake etter en omfattende redningsaksjon. Og allerede smiler lykken - og ikke minst hunnelefanten Phoolkali - til Raju.

I videoen over kan du se det første møtet mellom de to elefantene.

- Samme bakgrunn Dagbladet får bekreftet av organisasjonen Wildlife SOS at Raju og hans nye venninne er blitt introdusert under trygge rammer, og allerede har delt et måltid sammen.

- På en måte er det naturlig at Phoolkali ble spesielt interessert i Raju. Hun kommer fra samme bakgrunn som ham, sier Nikki Sharp fra Wildlife SOS til Dagbladet.

Hun forteller at Phoolkali i likhet med Raju ble brukt som tiggerelefant. Da hun ble reddet hadde hun sår over hele kroppen etter å ha blitt slått og tvunget til å gå i lenker. På hodet hadde hun en byll på størrelse med en fotball, ifølge organisasjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer