Her møter Obama folket

Jubelbruset steg opp fra den enorme folkemengden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Politiet annonserte kort tid før Obamas oppmøte på balkongen at det var samlet 10 000 mennesker foran Grand Hotel i går kveld.

Og klokken 19, nøyaktig som planlagt, dukket den amerikanske presidenten og fredsprisvinneren, opp på balkongen sammen med sin kone Michelle Obama.

Knappe to minutter senere, etter en enorm jubel fra de oppmøtte, trakk Barack og Michelle Obama seg inn på suiten igjen.

- De smilene og den verdigheten. Helt fantastisk og helt verdt ventingen, sa en av de mange oppmøtte til TV2 Nyhetskanalen.

Etter Obama hadde trukket seg tilbake til sin suite på Grand var det svært stor trengsel og mange rop etter Obama.

Stemningen steg i minuttene før Obama kom ut. Folk hadde klatret opp i trær og busker for å få et glimt av presidenten på balkongen. 

Flere i mengden stemte også i med «Yes we can»-tilrop og taktfaste «Obama, Obama»-rop både før og etter presidenten viste seg, og det var også jubel for de mest kjente personene som entret Grand Hotel for banketten.

Dagens demonstrasjonstog ble totalt overkjørt av de som var tilstede for å hylle presidenten, det var rett og slett ikke plass til demonstrantene i folkemengdene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer