Her pågripes bildesperadoen

Truet politiet med kniv, stjal Saab og utløste vill biljakt. Politiet endte opp med å skyte dekkene til Saaben midt i Sinsenkrysset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet avsluttet en dramatisk biljakt midt i Sinsenkrysset i dag, da en potlitjenestemann skjøt dekkene til en stjålet grønn Saab.

I en leservideo, som ligger øverst i denne saken, kan du se bildesperadoen bli pågrepet.

Skjøt mot dekkene Dramaet startet da desperadoen forsøkte seg på et innbrudd på Skullerud. Politiet kom til stedet, men ble truet med kniv av desperadoen, som flyktet fra stedet.

Politiet fant igjen bilen seinere og fulgte den så til Sinsenkrysset der den stjålne Saaben kjørte seg fast i trafikken. Politiet valgte da å avslutte biljakta med å skyte dekkene.

- Bilføreren ble innesperret av flere andre biler i Sinsenkrysset. Da oppstår det en situasjon hvor det blir avfyrt skudd av politiet. Det ble fyrt mot bildekkene for å hindre at han skulle komme seg videre, sier innsatsleder Arve Røtterud til Dagbladet.

Dramatisk politiaksjon Ida Stadheim Tidemann satt om bord en buss som bidro til at bildesperadoen kjørte seg fast i krysset. Hun forteller om en dramatisk politioperasjon midt i et av Norges mest trafikkerte kryss.

- Bilen prøvde å komme seg forbi mellom de to kjørefeltene, men den ble stoppet. Politiet skjøt i dekkene på bilen og en mann ble pågrepet rett etter at han gikk ut av bilen, sier hun til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer