Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her «parkerte» SUVen

Heldigvis var ingen hjemme i bergenshuset.

INGEN SKADD:
Ingen personer kom til skade men det gikk hardt ut over både bil og bygning da en førerløs bil dundret inn i et rekkehus i Bergen torsdag ettermiddag.
Foto: Remi Bøe Presttun / Scanpix
INGEN SKADD: Ingen personer kom til skade men det gikk hardt ut over både bil og bygning da en førerløs bil dundret inn i et rekkehus i Bergen torsdag ettermiddag. Foto: Remi Bøe Presttun / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Midt i inngangspartiet til huset til familien Hansen står en bil. Familien var ute på handletur da Volvoen kom trillende, skriver bt.no.

- Vi var ikke hjemme da det skjedde, men er her og ser det nå. Det er helt utrolig, sier Nina Hornæs Hansen. På veien fram til familiens inngangsdør, har bilen sneiet innom to nabohus, og kjørt gjennom tre hager og to rekkverk.

- Den er nede i en god dump, og de sliter med å få den opp igjen, sier Hansen. Hun er glad barna på ni og fire år ikke var hjemme da uhellet inntraff.

Kvinnen som eier bilen, hadde parkert i en bakke. Da hun gikk ut, så hun at den begynte å trille, men hun hadde ingen mulighet til å stoppe den. Etterforskningen vil vise om den sto i gir og om håndbrekket var på.
(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media