Her poserer Mohyeldeen Mohammad med våpen igjen

- Dette skaper utrygghet og ødelegger for alle, også norske muslimer, sier Per Sandberg.

POSERER MED VÅPEN:  Mohyeldeen Mohammad (t.v) la på fredag ut et bilde på sin Facebook-profil der han poserer med våpen. Personen ved siden av er tagget som Muhammed Jundullah, en respektert person i det radikale islamistmiljøet på Østlandet. Det er ikke første gangen Mohammad legger ut bilder der han poserer med våpen. Likevel reagerer norske politikere sterkt. Skjermdump: Facebook
POSERER MED VÅPEN: Mohyeldeen Mohammad (t.v) la på fredag ut et bilde på sin Facebook-profil der han poserer med våpen. Personen ved siden av er tagget som Muhammed Jundullah, en respektert person i det radikale islamistmiljøet på Østlandet. Det er ikke første gangen Mohammad legger ut bilder der han poserer med våpen. Likevel reagerer norske politikere sterkt. Skjermdump: Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Islamisten Mohyeldeen Mohammad la ut bildet på sin Facebook-profil på fredag.

Det er ikke lenge siden forrige gang Mohammad la ut bilder der han poserer med våpen under sitt opphold i Syria, der han angivelig har sluttet seg til opprørerne i borgerkrigen.

I oktober i fjor bekreftet Mohammads advokat John Christian Elden at Mohammad befinner seg i Syria.

I bildet har Mohammad tagget en venn, som er kjent som en respektert person i det radikale islamistmiljøet på Østlandet. Mannen går under navnet «Muhammed Jundullah», som skal være et pseudonym. Mohammad er også medlem av den kontroversielle grupperingen Profetens Ummah.

Hyller terror Lederen i denne grupperingen, Ubaydullah Hussain, går i dagens Dagbladet ut og hyller terrorhandlingen mot blant andre nordmenn i Algerie. Flere politikere reagerer sterkt.

- Her står et annet medlem av den samme gruppa med våpen i Syria hvor han åpenbart får våpentrening og erfaring fra krigshandlinger. Han oppholder seg etter det jeg vet med en gruppe tilknyttet al-Qaida, og dette øker alvoret for hva denne gruppa driver med, sier Jan Bøhler (Ap), nestleder i Justiskomiteen på Stortinget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer