Her prøver de å redde gutten (11) etter at han ble skutt av en skarpskytter

Mohammed døde av skadene han ble påført under en demonstrasjon mot Syrias diktator.

DRAMATISK:  Mohammed Bassam al-Tahhan (11)  skal ha dødd av skadene han fikk under en demonstrasjon i Deraa. Foto: AFP PHOTO/Scanpix
DRAMATISK: Mohammed Bassam al-Tahhan (11) skal ha dødd av skadene han fikk under en demonstrasjon i Deraa. Foto: AFP PHOTO/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mohammed Bassam al-Tahhan (11) skal ha deltatt i en demonstrasjon mot Syrias president Bashar al-Assad da han ble fatalt skutt i hodet av en skarpskytter i Deraa i dag, melder CBS News.

I en video lagt ut på YouTube ser man den dramatiske redningsaksjonen der en gruppe menn prøver å finne en måte å hente 11-åringen ut av skarpskytterens synsvinkel. Etterhvert blir han hentet ut og brakt til et kjøretøy.

Opposisjonsfiguren Khaled Wassef forteller at 11-åringen døde.

Mange barn offer i Syria-konflikten Verken videoen eller opplysningene CBS News har fått kan ikke selvstendig bekreftes ettersom Assad-regimet har begrenset bevegelsesfriheten til selvstendige journalister i landet.

Episoden er bare en av mange som illustrerer grusomhetene som hver dag skjer i Syria. Det var i Deraa opprøret mot regimet startet, og den sørlige byen har vært mål for en rekke angrep fra Assads soldater og milits.

Syriske styrker gjennomførte en rekke bombeangrep mot Assad-fiendtlige områder i byen etter at mange av regimets soldater hoppet av, melder aktivister og innbyggere til nyhetsbyrået Reuters.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer