Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her prøver Monique (42) å stoppe øl-tyvene

- Noen bør gjøre noe, pass veska mi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen, som bærer det betegnende navnet Monique Lawless (42), tok loven i egne hender da hun ble vitne til at tre unge menn spaserte freidig ut av det lokale supermarkedet i Texas med flere kasser øl uten å betale.

- Noen stjeler øl, noen bør gjøre noe. Pass veska mi, var beskjeden 42-åringen ga til kassadamen før hun stormet ut døra for å få fatt i ungdommene, som var i ferd med å sette seg inn i bilen og kjøre bort.

Resolutt hoppet Lawless opp på biltaket og forsøkte å sparke inn soltaket mens hun i følge the Houston Chronicle skrek: - Dette skal dere ikke komme unna med.

Men de tre, som var brødre mellom 19 og 21 år, skal bare ha ledd og tråkket på gassen slik at forfølgeren falt av. Lawless klamret seg fast til en sidedør før hun måtte gi slipp.

Oppskrapet, med skadd nese, sprukne lepper og opphovnede øyne forteller Lawless at hun egentlig bare var ute etter å ta registreringsnummeret på bilen.

- Men jeg ble veldig sint, jeg  ble rett og slett skikkelig forbanna sier tobarnsmoren til Fox News - som nok vil tenke seg om to ganger før hun tar loven i egne hender igjen.
 
- Jeg er bare så lei av de lovløse tilstandene som råder. De visste at risikoen for å bli tatt var veldig liten. Vanligvis ville de ha kommet seg unna, feiret tyveriet og fortsatt med å stjele, sier hun.

Øltyvene ble senere tatt av politiet og kan vente seg tiltale for både tyveri og vold.