Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her pyntes hele byen til jul i september - for kreftsyke Carmen (8)

Julenissen kom i helikopter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da kreftsyke Carmen (8) ønsket seg en iPad til jul, fikk veldedighetsorganisasjonen Tamanna en bedre idé.

Ikke bare ville de gi den lille jenta en iPad - de pyntet like godt hele byen til jul, og fikk besøk av selveste julenissen - i september.

Det skriver Al Arabiya.

Jul i september Etter fem dager på sykehus for cellegiftbehandling, tok Carmens foreldre med seg datteren til shoppingbyen Beirut Souks i Libanon. Plutselig spilles «Merry Christmas Everyone» for fullt - og på et blunk har alle på seg nisselue - alt for å glede den kreftsyke jenta.

Ved lyden av et helikopter ser alle mot himmelen, hvor helikopteret snart skimtes. Julenissen dukker opp, og firer seg ned i et tau.

Vel nede på bakken går den store karen med hvitt skjegg bort til Carmen - klemmer henne, og overrekker julegaven - en iPad - til den lille jenta.

Flere tar til tårene, og fra kjøpesenteret dukker en stor plakat med Carmens navn og bilde på, og ordene «Hvorfor vente til desember? God jul, Carmen».

Pyntet til jul for Nathan (5) Også kreftsyke Nathan (5) kom julen i forkjøpet da hele familien laget julaften for ham i september.

HVORFOR VENTE? Kreftsyke Carmen fra Libanon fikk sitt juleønske oppfylt - i september. Veldedighetsorganisasjonen Tamanna stod bak overraskelsen. De pyntet hele byen til jul, og fikk besøk av selveste julenissen. Skjermdump: Tamanna
HVORFOR VENTE? Kreftsyke Carmen fra Libanon fikk sitt juleønske oppfylt - i september. Veldedighetsorganisasjonen Tamanna stod bak overraskelsen. De pyntet hele byen til jul, og fikk besøk av selveste julenissen. Skjermdump: Tamanna Vis mer

Femåringen fikk diagnosen i januar 2009. Hjernekreften spredte seg, og nå har han en svulst i ryggraden også, melder TV-kanalen WSET-TV.

Etter at han i august fikk beskjed om at svulstene vokser igjen og at han måtte starte en ny runde cellegift, kom han med ett enkelt ønske til mora Dawn Norman.

- Nathan spurte om vi ikke kunne sette opp juletreet og pynte til jul. Han trodde det ville få ham til å føle seg bedre, for han hadde det ikke særlig bra, sier Dawn til lokal-TV-kanalen i Virginia.

Dermed gikk familien til verks. Huset ble pyntet, mat og gaver kjøpt inn og plutselig var det klart for julefeiring midt i september.

OVERRASKET: Flere sperret øynene opp da selveste julenissen dukket opp i Beirut i Libanon midt i september - og firte seg ned fra et helikopter. Alt var til ære for kreftsyke Carmen (8). Skjermdump: Tamanna
OVERRASKET: Flere sperret øynene opp da selveste julenissen dukket opp i Beirut i Libanon midt i september - og firte seg ned fra et helikopter. Alt var til ære for kreftsyke Carmen (8). Skjermdump: Tamanna Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media