Her raner terrorbrødrene en bensinstasjon med panservernrakett

Gjorde ingenting for å skjule ansiktene.

TUNGT BEVÆPNET:  Overvåkningsbilder fra bensinstasjonen de to brødrene ranet på rømmen, viser den yngste broren Chérif Kouachi med en rakettkaster.
TUNGT BEVÆPNET: Overvåkningsbilder fra bensinstasjonen de to brødrene ranet på rømmen, viser den yngste broren Chérif Kouachi med en rakettkaster. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dramatiske overvåkningsbilder fra de to terrorbrødrene Chérif og Said Kouachis flukt, har nå blitt publisert.

Til tross for en intens politijakt, tok det et helt døgn fra angrepet på Charile Hebdo der tolv personer ble drept, til de to brødrene ble sett igjen.

Det skjedde da de ranet en bensinstasjon i Villers-Cotterets utenfor Paris, og det er bilder fra dette ranet som nå er publisert, skaffet til veie og offentliggjort først hos franske franske Mediapart.

Tungt bevæpnet Bildene viser de to brødrene som sprader rundt i lokalet mens de fyller en svart søppelsekk med mat og vann.

Brødrene er trolig blant de tyngst bevæpnede personene som noen sinne har ranet en bensinstasjon.

Chérif Kouachi, den yngste av de to, det som etter alt å dømme er en panservernrakett over skulderen kan man se på bildene.

De to brødrene gjør derimot ingenting for å skjule ansiktene sine, til tross for at mange titalls tusen politimenn og sikkerhetsstyrker lette etter dem,  og de klarte også å unngå politiet hele resten av dagen.

Først dagen etter ble de drept i en skuddveksling med politiet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.