Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her raner terrorbrødrene en bensinstasjon med panservernrakett

Gjorde ingenting for å skjule ansiktene.

TUNGT BEVÆPNET:  Overvåkningsbilder fra bensinstasjonen de to brødrene ranet på rømmen, viser den yngste broren Chérif Kouachi med en rakettkaster.
TUNGT BEVÆPNET: Overvåkningsbilder fra bensinstasjonen de to brødrene ranet på rømmen, viser den yngste broren Chérif Kouachi med en rakettkaster. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Dramatiske overvåkningsbilder fra de to terrorbrødrene Chérif og Said Kouachis flukt, har nå blitt publisert.

Til tross for en intens politijakt, tok det et helt døgn fra angrepet på Charile Hebdo der tolv personer ble drept, til de to brødrene ble sett igjen.

Det skjedde da de ranet en bensinstasjon i Villers-Cotterets utenfor Paris, og det er bilder fra dette ranet som nå er publisert, skaffet til veie og offentliggjort først hos franske franske Mediapart.

Tungt bevæpnet Bildene viser de to brødrene som sprader rundt i lokalet mens de fyller en svart søppelsekk med mat og vann.

Brødrene er trolig blant de tyngst bevæpnede personene som noen sinne har ranet en bensinstasjon.

Chérif Kouachi, den yngste av de to, det som etter alt å dømme er en panservernrakett over skulderen kan man se på bildene.

De to brødrene gjør derimot ingenting for å skjule ansiktene sine, til tross for at mange titalls tusen politimenn og sikkerhetsstyrker lette etter dem,  og de klarte også å unngå politiet hele resten av dagen.

Først dagen etter ble de drept i en skuddveksling med politiet.

Fant fluktbil Derimot fant politiet fluktbilen deres som de hadde satt fra seg. I bilen fant de en rekke molotov-coctails og to jihadist-flagg.

Brødrene skal ha gjemt seg i en skog, før de morgenen etter tok et gissel på et trykkeri i landsbyen Dammartin-en-Goele, også den like utenfor Paris.

Det var her de ble drept, samme kveld. Da hadde en venn av terrobrødrene, Amedy Coulibaly, tatt en rekke personer som gisler i en kosher-butikk i en gisselaksjon som kostet nye fire personer livet.

VISER ANSIKTENE:  De to brødrene sjulte ikke ansiktene under ranet til tross for at hele Frankrikes politikorps var på jakt etter dem.
VISER ANSIKTENE: De to brødrene sjulte ikke ansiktene under ranet til tross for at hele Frankrikes politikorps var på jakt etter dem. Vis mer