Her rapper frekkasen telefonen ut av hendene til babyen

Luella (20 måneder) fikk kose seg med tegnefilmer mens mora handlet. Da slo den frekke tyven til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et velbrukt ordtak forteller at det er rimelig lett å stjele godteri fra småbarn. Det er nok ikke veldig vanskelig å stjele en telefon fra en baby heller, men du blir ikke særlig populær i ettertid.

Det får den eldre herremannen i beige jakke og grått hår som figurerer i videoen i denne artikkelen merke nå. Han henges ut som en av Stobritannias frekkeste tyver, etter at han slo til mot en baby i barnevogn.

Glad for at dattera kom uskadd fra det Tyven ser seg litt rundt før han strekker ut en arm og snapper Iphonen fra babyen. Den 20 måneder gamle jenta, Luella Reid, satt i vogna og så på tegnefilm mens moren shoppet, melder The Sun.

- Jeg trodde hun hadde mistet telefonen, jeg hadde aldri trodd at noen ville sjele en Iphone fra en baby som sitter i en vogn, sier Danielle Hinnigan fra Kirby, Merseyside.

Mora er glad for at tyven bare tok telefonen og at dattera kom uskadd fra hendelsen.

Hun var i butikken for å handle klær, og lot dattera se på den populære tegneserien «Barney the Dinosaur». Hun ble ikke klar over tyveriet før dattera slo alarm.

- Mamma, Barney borte, borte, skal dattera ha sagt ifølge Daily Mail.

Tror han hadde samarbeidspartner Hinnigan mener tyven fulgte etter henne inn i butikken.

Politiet tror imidlertid at tyven hadde en kvinnelig samarbeidspartner for å følge etter mor og datter etter at de fikk øye på telefonen i babyens hender.

Mannen er nå ettersøkt av politiet, og videoen av det frekke tyveriet blir spredt rundt om i Storbritannia.