Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her redder presidenten gravide Karmel Allison fra å besvime

- Det som skjer når jeg prater for lenge, sier Obama.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): President Barack Obama holdt i dag en tale i forbindelse med problemer knyttet til nettløsningen for den nye helsereformen som ble lansert i USA 1. oktober.

Bak presidenten sto Karmel Allison. Hun har hatt diabetes type 1 siden hun var ni år og var til stede i Rose garden utenfor det Hvite hus som et eksempel på personer som nå skal ha få fått bedre forsikringsvilkår etter reformen, ifølge Huffington Post.

Underveis i talen kan man se Allison svaie fra side til side mens hun nesten mister balansen. Med blanke øyne stirrer hun ut i lufta foran seg og får hjelp av en kvinne ved siden av.

Til slutt tok Obama en pause i talen sin og snudde seg mot kvinnen og tok tak i hennes arm.

- Jeg har deg. Det går bra, sa han, før han fortsatte:

- Det er dette som skjer når jeg prater for lenge, sa Obama, før Allison fikk hjelp og ble eskortert ut, skriver The Washington Post.

Etter nesten-fallet twitret Karmel Allison om episoden og hvor hun også opplyste verden om at hun er gravid.

- Jeg er ok verden - ble bare litt svimmel. Takk @BarackObama for at du tok i mot meg! Og det er bra denne diabetikeren er gravid:)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling