Her reddes spedbarnet ut av ruinene

Redningsmannskap drar den lille jenta ut av ruinene fra en bygning som ble jevnet med jorda. 

REDNINGSAKSJON: Den lille jenta blir reddet ut av ruinene etter at en bygning ble jevnet med jorda nord-vest for Aleppo i Syria. Video: YouTube/Syrian Civil Defense via Storyful Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): En liten jente blir reddet ut fra ruiner i Kafr Hamra, nord-vest for Aleppo i Syria. Ruinene er etter en bygning som ble jevnet med jorda etter angrep på lørdag.

Videoen viser redningsaksjonen der et spedbarn blir gravd og dratt ut av ruinene.

Det var syriske forsvars-tropper, også kjent som "White Helmets" som gjennomførte redningsaksjonen der jenta som var begravet i ruiner til slutt ble reddet ut av ruinene.

Bombardementet mot den østlige delen av Aleppo fortsetter.

Minst 173 mennesker er drept i angrep utført av syriske og russiske fly siden våpenhvilen brøt sammen mandag, melder eksilgruppe.

Innbyggerne i byen har søkt ly innendørs i håp om ikke å bli truffet. Lørdag formiddag var gatene nærmest folketomme etter en natt med kraftige bombardement.

Lørdag mistet minst 25 sivile i angrepene, melder SOHR, som samtidig understreker at det er vanskelig å få oversikten over antall drepte og sårede ettersom mange mennesker er begravd i ruinene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer