Her reddes to-åringen

Kinesisk far (34) holdt datteren (2) ut av vinduet.

REDDET JENTA: Den 22 år gamle brannmannen, kledd i militæruniform, klarte å redde jenta ut av farens grep. Foto: REUTERS/China Daily/Scanpix
REDDET JENTA: Den 22 år gamle brannmannen, kledd i militæruniform, klarte å redde jenta ut av farens grep. Foto: REUTERS/China Daily/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Brannmannen Chen Long (22), kledd i en miltæruniform, reddet i går trolig livet til en to år gammel jente i den kinesiske byen Chengdu i Sichuan-provinsen, melder nyhetsbyrået Reuters.Long var del av et redningsteam som i omtrent tre timer prøvde å overtale en mann (34), som holdt datteren ut av vinduet fra leiligheten i åttende etasje og samtidig truet med å ta sitt eget liv, melder The Telegraphs Kina-korrespondent.

Redningsmannskapene prøvde gjentatte ganger å overtale mannen til å gi fra seg jenta, uten å lykkes.

Til slutt måtte de gjøre en risikabel manøver: Å få jenta ut av hendene hans med makt.Samtidig som redningsmannskapene distraherte 34-åringen, hoppet Chen Long ut fra et vindu i etasjen over og ned på en avsats ved siden av vinduet der 34-åringen stod med datteren.

Long klarte å få tak i jenta og fikk henne ut av farens grep. Bildene fra redningsaksjonen viser også at han klarte å forhindre at 34-åringen kom etter.Jenta kom fra det med kun små fysiske skader.

Faren ble pågrepet og satt i varetekt av politiet fordi han satte datterens liv i fare. Han skal ha vært ruset. Tilskuere som fulgte dramaet fra bakken skal ifølge The Telegraph også ha angrepet mannen, i sinne over at han satt sin datters liv i fare.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer