Her risikerer de livet for drømmen om England

3000 flyktninger bor blant søppel og skrot i leiren The Jungle i Calais. De er desperate etter å komme seg over kanalen til England.

ENVEISBILLETT: Flere hundre flyktninger fra leiren The Jungle i Calais, forsøkte i juni å klatre inn i lastebilder på vei til England, da det ble traffikkork som følge av streik blant franske fergearbeidere. Foto: TOMM W. CHRISTIANSEN
ENVEISBILLETT: Flere hundre flyktninger fra leiren The Jungle i Calais, forsøkte i juni å klatre inn i lastebilder på vei til England, da det ble traffikkork som følge av streik blant franske fergearbeidere. Foto: TOMM W. CHRISTIANSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CALAIS (Dagbladet): Det stiger tjukk svart røyk fra et stykke framme på motorveien. De franske ferjearbeiderne streiker i protest mot salget av to ferjer som trafikkerer Den engelske kanal mellom franske Calais og Dover i England.

De har blokkert avkjøringen til Eurotunnel, tunnelen under kanalen, med brennende bildekk.

Veien til ferjeterminalen er også stengt. Køen av lastebiler og trailere på vei mot England strekker seg kilometervis på motorveien og blir lenger for hvert minutt.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer