Her rømmer de for livet

En dramatisk video fanget på dashbordkamera viser øyeblikket der ranere forsøker å kapre en bil full av kontanter i Sør-Afrika.

PENGETRANSPORT: Ranerne skyter på bilen som transporterer penger. Sjåføren gjør sitt beste med å kjøre fra dem. Reporter: Agusta Magnusdottir. Video: Abramjee / Twitter Vis mer
Publisert

Sjåføren av en varebil og hans kompanjong aner fred og ingen fare i det noen plutselig fyrer av skudd rett mot sjåføren fra en annen bil i veibanen, noe som setter i gang en intens biljakt.

De påfølgende to og et halvt minuttene viser hvordan bilen gjentatte ganger blir forsøkt satt ut av spill med flere skudd, og hvordan adrenalinet pumper hos begge de to inne i bilen.

Inneholdt kontanter

Hendelsen fant sted i Pretoria i Sør-Afrika, og bilen skal ha inneholdt kontanter, ifølge Sky News.

Sjåføren og hans medarbeider, som tar opp et våpen for å forsvare seg, blir nødt til å råkjøre for å prøve å komme seg unna med livet i behold.

- Han kommer etter oss!, hører man sjåføren si.

De to sitter heldigvis bak skuddsikkert glass, og blir derfor ikke truffet av skuddene, men glasset i vinduene slår sprekker, og skuddene fortsetter å hagle mot bilen. Bilder av hvordan bilen så ut kan du se nederst i saken, via Twitter-brukeren Yusuf Abramree.

- De kommer til å skyte!, sier han, og ber makkeren ringe noen.

Helt til slutt i videoen ser man hvordan sjåføren stopper bilen, tar våpenet i hånda og forlater kjøretøyet.

De to kom fra det i live, melder den engelske nyhetskanalen.

Ranerne skal på sin side ha kommet seg unna, men mislyktes i sitt forsøk på å komme unna med noen gevinst, skriver Sør-Afrikanske News24.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer