Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her rømmer klokke- ranerne på sykkel

Trakk våpen og kom seg unna midt i Trondheims paradegate.

 RØMMER PÅ SYKKEL:  De to ettersøkte ransmannene forsvinner sykkel østover fra urmakerforretningen i Nordre gate. Foto: Overvåkningskamera/Politiet.
RØMMER PÅ SYKKEL: De to ettersøkte ransmannene forsvinner sykkel østover fra urmakerforretningen i Nordre gate. Foto: Overvåkningskamera/Politiet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Trondheim jakter to menn som stakk av på sykkel etter et væpnet ran mot Urmaker Lian i Nordre gate i morges.

Politiet fikk den første meldingen klokka 09.33 om ranet, og nå går politiet ut med et bilde fra forretningens overvåkningskamera.

- Den ene av ranerne truet med et håndvåpen. Det ble ikke avfyrt skudd, og ingen ble fysisk skadd under ranet. Vi har ennå ikke oversikt over utbyttet ranerne fikk med seg, sier politioverbetjent Lars Melvold i Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Ranerne forsvant på sykkel østover i Nordre gate, og en time etter ransmeldingen hadde politiet ikke fått avgjørende tips.

Seinere opplyser politiet på Twitter at ranerne kan være observert på vei forbi Solsiden klokka 11.15.  Det er mer enn halvannen time etter ranet, men Solsiden ligger bare noen minutter fra åstedet. 

Øst-Europa - De første beskrivelsene går ut på at ranerne snakket et østeuropeisk språk og var delvis maskert med hette, lue eller hettegenser, sier Melvold.

 KOMMER INN:  De to maskerte mennene kommer inn i den ranshjemsøkte urmakerforretningen i Nordre gate i Tronheim sekundene før klokka 09.23 i morges. FOTO: Overvåkningskamera/Politiet.
KOMMER INN: De to maskerte mennene kommer inn i den ranshjemsøkte urmakerforretningen i Nordre gate i Tronheim sekundene før klokka 09.23 i morges. FOTO: Overvåkningskamera/Politiet. Vis mer

Den ene av ransmenene hadde på seg sort jakke, lys blå dongeribukse, sort cap og sorte sko. Det kan ha vært en engelsktalende polakk på en gammel sykkel, skriver politiet på Twitter litt seinere.

Politiet har sendt ut følgende signalement på den andre ransmannen:  Sort hettegenser, sort jakke, sort bukse, sorte sko (Nike?), sort bag.

Ifølge adressa.no er det tredje gangen på drøyt to år at denne urmakerbutikken i Trondheims paradegate er blitt utsatt for ran.

 ANSIKTER:  Et overvåkningskamera i Nordre gate fanget opp de to ransmennene forfra. Foto: Politiet.
ANSIKTER: Et overvåkningskamera i Nordre gate fanget opp de to ransmennene forfra. Foto: Politiet. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media