Her røper statsministeren at hun er fan av «House of Cards»

Erna Solberg kommer også med en liten spoiler.

IVRIG: Erna Solberg i engasjert samtale med skuespiller Kevin Spacey. For tida er han aktuell som Frank Underwood i Netflix-serien «House of Cards» som hadde sesongpremiere i dag. Til venstre i bakgrunn er Storbritannias statsminister David Cameron. Foto: Erna Solberg / Instagram
IVRIG: Erna Solberg i engasjert samtale med skuespiller Kevin Spacey. For tida er han aktuell som Frank Underwood i Netflix-serien «House of Cards» som hadde sesongpremiere i dag. Til venstre i bakgrunn er Storbritannias statsminister David Cameron. Foto: Erna Solberg / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag kom sesong fire av Netflix-serien «House of Cards». Noen gleder seg åpenbart mer enn andre, og en av dem som åpenbart ser fram til å se karakteren Frank Underwoods kyniske maktspill utspille seg på lerretet, er statsminister Erna Solberg.

Det spørs om hun har noe særlig å lære av karakteren, men i kveld har hun lagt ut bilde på Instagram av seg selv og «House of Cards»-stjerna Kevin Spacey.

For dem som ikke har kommet like langt som statsministeren i showet, så må vi avdare dere om at hun har lagt inn en liten spoiler i bildeteksten. Den slipper du å se med mindre du trykker inn på hennes innlegg.

Celebert selskap - Dette bildet ble tatt i Davos på et møte om de nye bærekraftsmålene, som statsministeren har en sentral rolle i oppfølgningen av, sier statssekretær Sigbjørn Aanes til Dagbladet.

Og det var ordentlig celebert da Solberg møtte Spacey i januar i år. Som du kan se på bildet, er Storbritannias statsminister David Cameron i bakgrunnen.

Til stede var også U2-vokalist Bono, TV-stjerna Oprah Winfrey, kona til Microsoft-grunnlegger Bill Gates - Melinda Gates, Facebook-topp Sheryl Sandberg og Coldplay-vokalist Chris Martin, blant annet. Solberg selv kalte det for en «kjendismiddag». Travel helg På tross av at fjerde sesong den politiske maktthrilleren ble sluppet i sin helhet i dag, har ennå ikke statsministeren fått benket seg foran TV-skjermen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer