Her selger han sprit til tenåringer

Mannen i 20-åra ble tatt på fersken da han solgte øl, vin og sprit til tenåringer fra bagasjerommet på en bil i Oslo lørdag kveld.

FRA BAGASJEROMMET: Mannen solgte ifølge øyenvitner øl, vin og sprit fra bilen i en bakgård i Maridalsveien i Oslo sentrum. Flere av kjøperne skal ha vært mindreårige. Selgeren ble tatt på fersken av politiet, men ble ikke pågrepet. Foto: Privat
FRA BAGASJEROMMET: Mannen solgte ifølge øyenvitner øl, vin og sprit fra bilen i en bakgård i Maridalsveien i Oslo sentrum. Flere av kjøperne skal ha vært mindreårige. Selgeren ble tatt på fersken av politiet, men ble ikke pågrepet. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet) Mannen solgte sprit fra bagasjerommet på en bil i en bakgård i Maridalsveien i Oslo i flere timer lørdag kveld, før politiet tok ham på fersken ved 21.30-tida.

Ifølge øyenvitner Dagbladet har snakket med var flere av kundene mindreårige.

- Han solgte øl, vin og sprit, og sto her i over en time. Flere av de som kjøpte så veldig unge ut, kanskje ned i 13-årsalderen, sier et øyenvitne til Dagbladet.

Operasjonsleder ved Oslo politidistrikt Tor Guldbrandsen, bekrefter at de tok en spritselger på fersken like ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo.

- Bilen ble tauet inn, og vi beslagla en del sprit og øl. Mannen ble ikke pågrepet, men det blir opprettet sak mot ham. Blant kundene var også ungdom, sier Gulbrandsen til Dagbladet

Politiet vet i skrivende stund ikke om alkoholen er smuglervarer.

Ifølge øyenvitner på stedet var det i flere biler som ble benyttet i spritsalget, en BMW, en Mercedes og en Saab. Politiet kunne ikke bekrefte dette i går kveld.

Advarer mot sprit-taxier Politiet i Oslo har ved flere anledninger de siste årene advart mot såkalte «sprit-taxier», som leverer smuglervarer på bestilling, gjerne til mindreårige kjøpere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.