Her selges sex og vodka

ALTA (Dagbladet): Finnmarkingen har kone og fem barn og har brukt 15000 kroner på russiske jenter siden lørdag. I nabohytta fortviler Lena (40) fra Murmansk fordi hun ikke har fått solgt posene med øl og vodka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er mørk høstnatt på campingplassen i Alta. To tragedier møtes - nordmannen som har rotet bort alle pengene, og den russiske kvinnen som skal tjene mest mulig på kortest mulig tid.

Alle hyttene er opptatt av russiske jenter. Noen selger sex, alle har med seg sigaretter og alkohol, de er her utelukkende for å tjene penger.

- Bare dumme menn kommer hit, vi liker dem ikke, de drikker seg kanon fulle, men vi gjør alt for penger, sier Radmila (24).

Den blakke nordmannen er fortsatt i champagnens drømmeland, og vil slett ikke hjem. Han betror oss at han nå har fått barn med ei russisk jente, og hun forlanger at han skal gifte seg med henne.

- Men jeg er jo allerede gift i Norge, og har stor familie. Hva fanden skal jeg gjøre? spør han, og ber om å få låne mobiltelefonen for å ringe til broren som bor 100 kilometer unna.

Til minibanken

- Jeg må ha skyss til minibanken for å ta ut mer penger, snøvler han, uten tanke på morgendagen, jobben og dem han skal forsørge. Finnmark er ikke som før, bussene med russiske jenter gjør noe med folk og samfunn. Etter at Dagbladet har sjekket inn på ei hytte på campingplassen, går det under et halvt minutt før den første russiske jenta banker på døra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer