Her setter hun livet på spill ved togovergangen

Sykler forbi varsellys og bom og ut på togskinnene. - Hun satte sitt eget og livene til de om bord på toget i fare.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Med bommen nede og varsellys blinkende krysser den kvinnelige syklisten til andre siden av veien og kjører rett mot overgangen. Det er bare på håret at hun klarer å bråbremse for det kryssende høyhastighetstoget.

Satte livet på spill Hendelsen skjedde 12. september ved overgangen i landsbyen Waterbeach i Cambridgeshire i Øst-England. Politiet la i dag ut en video av hendelsen i et forsøk på å finne ut hvem kvinnen er.

- Denne kvinnen setter ganske enkelt sitt eget liv på spill ved ikke bare å ignorere varsellysene, men ved å sykle forbi bommen og ut på togskinnene, sier politibetjent Matt Mildinhall til The Sun.

- Vi er interesserte i å snakke med kvinnen på videoen og forklare henne faren hun ikke bare satte seg selv i, men også andre, sier Mildinhall videre.

Kvinnen stopper naturlignok opp og virker ganske forferdet over det som har skjedd. Man skulle kanskje tro at kvinnen hadde det voldsomt travelt med å komme seg til den andre siden, men merkelig nok snur kvinnen etter nær døden-opplevelsen og sykler avgårde.

Satte andres liv i fare Videobildene slippes etter at britiske trafikkmyndigheter har gått i gang med kampanjen Track Tests, som handler om trafikksikkerhet.

En undersøkelse som er gjort i forbindelse med kampanjen, viser at 32 prosent tror de ville hørt et tog komme tidsnok til å komme seg unna.

- Dette er en av de nærmeste tilfellene av en nestenulykke som vi har sett. En ting er at personen ikke hørte toget, men hun ignorerte varsellys og bom, og satte sitt eget liv og livene til de om bord på toget i fare, sier Richard Schofield i Network Rail.

RETT FORBI: Kvinnen syklet rett forbi både varsellys og bom. Foto: British Transport Police
BRÅBREMS: Her setter kvinnen foten ned i bakken når hun ser toget komme. Foto: British Transport Police
NÆRT: Kvinnen var ikke langt i fra å bli påkjørt av toget. Foto: British Transport Police
SNUDDE: Man skulle tro at kvinnen hadde det travelt med å komme seg til andre siden, men snur når toget har passert. Foto: British Transport Police