Her setter pyromanen fyr på seg selv

- Folk vil alltid huske Morgan som «klovnen på sykkel som tente på seg selv».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Michael Morgan (33) går inn i historien som en ekstremt klønete pyroman. I et fullstendig mislykket forsøk på å brenne ned den lokale puben i Congleton i Cheshire i England, tente pyromanen på seg selv.

Til alt overmål ble alt filmet av pubens overvåkningskamera og filmen publisert av det lokale brannvesenet, slik at alle i byen skal få med seg tabbepyromanen.

Morgan helte en flaske bensin inn gjennom brevsprekken på puben. Sekunder seinere tente han på ved hjelp av en lighter.

Brannen starter eksplosivt med et kraftig lysglimt og døra til puben tar fyr sammen med Morgans rumpe. Syklende vekk fra brannstedet, klarer Morgan å slukke brannen, mens selve puben tok minimale skader.

- Dette viser hvor farlig slik hensynsløs adferd kan være og det var kun flaks at det ikke var noen i puben, sier Colin Heyes i det lokale brannvesenet.

Morgan bestemte seg for å brenne ned puben etter at han ble kastet ut på grunn av en krangel med en annen bargjest. Han kom tilbake til puben 04.50 om morgenen for å brenne den ned, men mislyktes heldigvis med tanke på at flere familier bor i samme bygning.

- Folk vil alltid huske Morgan som «klovnen på sykkel som tente på seg selv», og han må leve med det. Jeg er glad brannvesenet offentliggjorde filmen, fordi det viser dumskapen i hele sin fulle bredde, sier Steve Ball, som er nabo til puben.