Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Her sitter Solberg og følger med på de dårlige tallene fra bakrommet

Sitter på eget rom på valgvaken.

 DÅRLIG NYTT:  Sammen med nestlederne følger Solberg med på valgresultatene i det de kommer inn. Så lang viser prognosene at Høyre går tilbake i årets kommunevalg, og står i fare for å miste både Oslo, Bergen og Tromsø. Foto: Hans Kristian Thorbjørnsen / Høyre
DÅRLIG NYTT: Sammen med nestlederne følger Solberg med på valgresultatene i det de kommer inn. Så lang viser prognosene at Høyre går tilbake i årets kommunevalg, og står i fare for å miste både Oslo, Bergen og Tromsø. Foto: Hans Kristian Thorbjørnsen / Høyre Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Like etter 20.30 mandag kveld ankom statsminister Erna Solberg Høyres valgvake på Ekerbergrestauranten i Oslo.

Foran et stort pressekorps gikk statsminister Solberg inn på valgvaken i blitzregn, med utsikt over Oslo sentrum.

Solberg valgte å kjøre bakveien inn til Ekebergrestauranten og var kun tilstede bare i noen få sekunder før hun ble eskortert videre, og inn på valgvaken.

Her sitter hun på et eget rom, og følger med på resultatene etter hvert som de kommer. Et bilde Dagbladet har fått tilsendt fra Høyre, viser at statsminister Erna Solberg sammen med sine nestledere Jan Tore Sanner og Bent Høie, sitter på et bakrom.

Hun vil ikke tale på valgvaken før hun føler seg sikker på et valgresultat.

- Ikke veldig spent, sier ektemannen Erna Solbergs ektemann Sindre Finnes ankom Høyres valgvake like før sin kone.

- Det står bra til, jeg er ikke så veldig spent. Jeg har vært med på dette veldig mange ganger, og det har vært mer spennende andre ganger, sier Finnes til Dagbladet.

Han stemte ved årets valg i hjembyen Bergen, en av byene hvor Høyre risikerer å miste makta.

- Det er klart at Bergen er spesielt spennende på grunn av alt som har skjedd, og alle venter nok litt ekstra på resultatene fra den byen, sier Finnes.

- Men det er også mange andre artige momenter knyttet til valget, sier han.

Han er selv tilstede i førsteetasjen på Ekebergrestauranten hvor valgvaken holdes.

Dagbladet oppdaterer saken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!