Her skjedde eksplosjonene

Ikke seks, men tre stasjoner skal ha blitt rammet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Scotland Yard opplyste i formiddag at det var rapportert eksplosjoner nær disse seks undergrunnsstasjonene: Edgware Road, King\'s Cross, Liverpool Street, Russell Square, Aldgate East og Moorgate.

Flere av de seks stasjonene er imidlertid neppe rammet direkte.

I ettermiddag melder Transport for London, som driver T-bane-systemet, at de kan bekrefte at det er tre undergrunnsstasjoner, eller linjer, som er rammet av eksplosjoner. Disse er følgende:

  • Aldgate station, på linja «Hammersmith & City», i retning Liverpool Street station,
  • Russell Square station, på Piccadilly-linja, i retning Kings Cross station.
  • Edgware Road station, på «Hammersmith & City»-linja, i retning Paddington station.

De aktuelle linjene er blant de travleste i London.

I tillegg til eksplosjonene ved subway-stasjonene har Tfl og Scotland Yard bekreftet en eksplosjon på en buss ved Tavistock Square.

Politiet understreker at bildet fortsatt er uklart.

De røde sirklene markerer undergrunnsstasjonene hvor det ifølge Scotland Yard og Transport for London er rapportert sikkert om eksplosjoner. Opprinnelig var det meldt om eksplosjoner ved seks stasjoner, men dette tallet ble justert ned sent i ettermiddag.
De røde sirklene markerer undergrunnsstasjonene hvor det ifølge Scotland Yard og Transport for London er rapportert sikkert om eksplosjoner. Opprinnelig var det meldt om eksplosjoner ved seks stasjoner, men dette tallet ble justert ned sent i ettermiddag. Vis mer