- Her skjuler terrorbrødrene seg

Politiet klar til å gå inn, ifølge innenriksministeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Brødrene Cherif (32) og Said (34) Kouachi skal ha stjålet en bil og tatt et gissel i industriområdet i Dammartin-en-Goêle utenfor Paris melder TV-kanalen RTL.

Situasjonen er uoversiktelig, men kanalen melder nå klokka 1040 at de har fått bekreftet fra offisielt hold at brødrene har tatt et gissel.

Forskanset seg Ifølge franske medier skal brødrene ha forskanset seg i en trykkeribygning på området.

Området ligger i nærheten av Charles de Gaulle-flyplassen cirka 40 km nordøst for Paris.

FØLG DAGBLADETS LIVESTUDIO HER

Industribygg To politihelikoptre er i lufta over industriområdet, for å passe på at brødrene ikke rømmer området. Et stort antall politi og sikkerhetsstyrker er på plass.

Området er sperret for all annen trafikk, melder RTL.  Frankrikes innenriksminister Bernard Cazeneuve bekrefter at en operasjon er i gang for å pågripe gjerningsmennene som drepte 12 personer i magasinet Charlie Hebdo, melder RTL.
- En aksjon pågår for å nøytralisere gjerningsmennene bak det feige angrepet for to dager siden, sier Cazeneuve i en uttalelse fredag.

Ingen drept Tidligere i dag meldte avisa Le Parisien og TV-kanalen RTL at to var drept og 20 såret i den pågående aksjon for å pågripe de to mistenkte terroristene etter angrepet mot satiremagasinet Charlie Hegbo i Paris onsdag.

Ifølge nyhetsbyrået AFP avviser franske påtalemyndigheter at noen skal ha blitt drept eller såret i aksjonen.

- Her skjuler terrorbrødrene seg

Dagbladet kommer med mer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer