REVET BORT: De store nedbørsmengdene natt til i dag, førte til at ansalgsvis tre, fire meter av fylkesveg 720 ved Berget i Skaugdalen ble revet helt bort. Foto: Vegard Rødsjø/Fosna-Folket
REVET BORT: De store nedbørsmengdene natt til i dag, førte til at ansalgsvis tre, fire meter av fylkesveg 720 ved Berget i Skaugdalen ble revet helt bort. Foto: Vegard Rødsjø/Fosna-FolketVis mer

Her skulle det gått en fylkesvei

Asfaltkantene henger i løse lufta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De store nedbørsmengdene natt til i dag, førte til at ansalgsvis tre, fire meter av fylkesveg 720 ved Berget i Skaugdalen ble revet helt bort - mellom Finlibakken i Skaugdalen og Bergmyran i Rissa kommune i Sør-Trøndelag, melder Fosna-Folket.

Vegvesenet, som fikk melding i to-tida i natt, har nå vakt på begge sider av rasstedet for at ingen uforvarende skal ferdes inn i området. Asfaltkantene ved der veien er borte henger i løse lufta.

Dette betyr at veien melllom Olsøy og Bermyran/Verrabotn midtveis nå er helt sperret for all ferdsel.

- Hele veibanen har rett og slett rast ut. Omkjøringsmulighetene er enten fylkesvei 755 forbi Vanvikan og Leksvik eller fylkesvei 55 mot Åfjord og Malm, opplyste trafikkoperatør Pål Olufsen i Veitrafikksentralen tidlig i morges.

Det foreligger ingen mistanke om at noen veifarende ble tatt i raset.

Rundt 1500 kubikkmeter med masse er borte, og det vil ta lang tid å få ordnet veien igjen, opplyser Statens vegvesen.