Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Her skulle det nok stått noe annet, ja

Det gikk litt fort i svingene etter SAS-nødlandingen.

TOK LITT HARDT I: Ærligheten varer lengst, men her tok nok SAS litt hardt i.
TOK LITT HARDT I: Ærligheten varer lengst, men her tok nok SAS litt hardt i. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fredag morgen ble det fremsatt en bombetrussel mot SAS-flyet fra London til Stockholm mens flyet var i luften.

Det førte til at flyet nødlandet på Landvetter flyplass utenfor Göteborg. Flyplassen ble også stengt.

De 67 passasjerene ble skysset inn i terminalen der de ble gitt informasjon om bakgrunnen for landingen. De ble også gitt debriefing.

Uvanlig matkupong
En av de 67 passasjerene på flyet var den profesjonelle racersjåføren Tom Onslow-Cole, som flittig delte bilder og oppdateringer av dramatikken via sin Twitter-konto.

- Vi tok av mot Stockholm, men landet nettopp i Göteborg. Dette kan bli interessant. Vet noen hva som skjer? lød den første oppdateringen fra Onslow-Cole.

Så fikk alle passasjerene en matkupong til en verdi av 100 kroner av SAS, og den synes Onslow-Cole var såpass morsom at han la den ut.

- De pynter ikke på sannheten på matkupongen, tvitret Onslow-Cole til et bilde av matkupongen.

For helt nederst på matkupongen blir grunnen til at den har blitt utstedt gitt. Beskjeden var glassklar:

 «Bombe»

- Skulle ikke stått bombe
- Her skulle det nok ha stått noe annet ja, sier en litt lattermild Knut Morten Johansen, informasjonssjef i SAS til Dagbladet.

For noen bombe var det tross alt aldri snakk om.

- Dette er nok et uttrykk for en medarbeider som har vært i en litt stressende situasjonen, og at det er ordet på fire bokstaver som har ligget lengst fram i panna. Dette er en intern beskjed om hva kostnadene er relatert til, sier Johansen.

For ordens skyld: Onslow-Cole var på vei til Åre, der han skal kjøre Porsche på en islagt innsjø. Han har naturligvis valgt bil som alternativ transport.

HVA SKJER? En forundret Tom Onslow-Cole tok bilde av seg selv på flyet da det gjorde en uventet landing utenfor Göteborg.
HVA SKJER? En forundret Tom Onslow-Cole tok bilde av seg selv på flyet da det gjorde en uventet landing utenfor Göteborg. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media