Her skyter den amerikanske våpenentusiasten seg selv

Det gjorde veldig vondt, selv med skuddsikker vest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ikke skyt deg selv i magen hjemme. Heller ikke dersom du har på deg skuddsikker vest, kommer det fram i en hjemmevideo en amerikansk våpenentusiast har tatt av seg selv.

I videoen skyter amerikaneren seg selv med et ti millimeter-våpen og stoler på at hans skuddsikker vest av merket American Body Armor, samt en ekstra forsterkning fra Second Chance, skal stoppe kula. Til alt hell leverer sikkerhetsutstyret, men utfra reaksjonen til den store amerikaneren var det ikke smertefritt.

Våpenentusiasten lirer av seg flere banneord, før han stolt forklarer hva slags utstyr han har på seg. Etter en stund blir imidlertid smertene for store og han må avbryte opptaket.

Hjemmevideoen har gått sin seiersgang på diversne nettsteder og våpenentusiasten kommer mindre heldig fra det. «Redneck» og «astounding idiot» er bare et par eksempler på hvordan amerikaneren omtales.

- Hvis du trenger ytterligere bevis på hvorfor pistoler bør være ulovlig eller at den menneskelige rase ikke fortjener å eksistere, se denne fryktløse amatøren skyte seg selv på kloss hold med et 10 mm-våpen. Hvorfor? For å teste!, skriver nettstedet Gizmodo.