Her skyter han under bankranet

Klappjakt på raner nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En raner avfyrte i dag skudd da han ranet Spydeberg Sparebank i Østfold. Ingen kom til skaden, og gjerningsmannen forlot raskt lokalet.

Follo politidistrikt opplyser i en pressemelding at de nå søker etter gjerningspersonen med store ressurser. Politiet anser ikke raneren som farlig for allmennheten.

Klappjakt «Vi søker med store ressurser i området Spydeberg. Politiet som er med i søket er bevæpnet», sa politioverbetjent Rune Isaksen til Dagbladet tidligere i dag.

Politiet har nå valgt å gå offentligjøre overvåkningsbilder av av raneren, som viser ham når han entrer bankens lokaler.

Overvåkingsbildene viser at mannen skyter i taket i det han går inn. Én av bankkundene står noen få meter unna.

- Har vitner Oslo politidistrikt bistår Follo politidistrikt i søket etter gjerningspersonen.

- Vi har gode vitner på stedet og driver med søk i nærområdet, sier Isaksen til Dagbladet.

Politiet ber om tips i forbindelse med ranet, og sendte ut følgende etterlysning i en pressemelding:

«Politiet leter etter en mann mellom 20 og 30 år, med mørke klær og muligens solbriller og lue. Ved observasjon eller tips, kontakt politiet på tlf 45 63 73 20».

JAKTER PÅ GJERNINGSMANNEN: Follo politidistrikt opplyser i en pressemelding at de nå søker etter gjerningspersonen med store ressurser. Politiet anser ikke raneren som farlig for allmennheten. Foto: POLITIET
JAKTER PÅ GJERNINGSMANNEN: Follo politidistrikt opplyser i en pressemelding at de nå søker etter gjerningspersonen med store ressurser. Politiet anser ikke raneren som farlig for allmennheten. Foto: POLITIET Vis mer